Etusivu Kaikki tuotteet Suomi English Svenska

Econen FI - tuoteperhe


Image

Econen FI

Econen FI - säästä aikaa ja rahaa
Tarkka kuljettajien työajan seuranta ja tietojen nopea siirto palkanmaksuun tehostavat kuljetusyritysten operatiivista toimintaa ja säästävät kustannuksia. Econen FI kertoo lakisääteiset ajo- ja lepoajat kuljettajalle ja toimistohenkilökunnalle sekä näyttää muun muassa ajojärjestelijälle ajoneuvojen reaaliaikaiset sijainnit, tallentaa digipiirturitiedot ja mahdollistaa rahtikirjojen skannauksen ajoneuvoissa. Econen FI voidaan asentaa kaikkiin ajoneuvoihin.

Lue lisää
Image

Trailerlogger

Trailerlogger – tiedätkö missä perävaunusi on?
TrailerLogger on täydellinen työkalu perävaunujen sijainnin ja lämpötilatietojen seuraamiseen. TrailerLogger voidaan varustaa jopa kuudella lämpötila-anturilla, joiden hälytysrajat voi valita toisistaan riippumatta. Sisäänrakennettu akku mahdollistaa toiminnan myös silloin, kun perävaunua ei ole kytketty vetoautoon. TrailerLoggeria voidaan käyttää Ecoweb Manager järjestelmän osana, tai se voidaan räätälöidä toimimaan osana muiden valmistajien järjestelmiä.

Lue lisää
Image

Thermolink

Thermolink – Lisää lämpötilaseuranta Econen FI järjestelmään
Thermolinkin ja kuormatilaan asennettavien lämpötila-antureiden avulla voit lisätä vaivattomasti kylmä- ja lämminkuljetusten lämpötilaseurannan Econen FI järjestelmään. Thermolink kerää lämpötilatiedot EN12830-standardin vaatimusten mukaisesti ja järjestelmällä on elintarvikeviraston EN 12830 hyväksyntä.

Lue lisää
Image

Canverter

Canverter –ajoneuvokohtainen CAN väylätieto SAE J1939 standardin mukaiseksi
Canverter muuntaa ajoneuvojen CAN väylätiedot standardin mukaiseen SAE J1939 muotoon. Nykyaikaisista ajoneuvoista on helposti saatavissa nopeus-, kierrosluku- ja polttoaineen kulutustiedot. Tarvittaessa muitakin tietoja, kuten ovien avaamiset, valojen tila jne. on saatavilla. Canverter tukee omaa CAN PickUp anturiamme, joka asennetaan väyläjohtimiin niitä vahingoittamatta. Ei enää juotoksia tai suoraa liityntää ajoneuvon omaan väylään!

Lue lisää
Image

CanBusTripGate

CAN BUS Trip Gate - tarkan matkatiedon tae
CAN BUS Trip Gate -pulssimuunnin muuntaa auton tietoväylän (CAN-väylä) matkatiedon taksamittarille soveltuviksi jännitepulsseiksi turvallisesti ja helposti. CAN BUS Trip Gatea ei liitetä esimerkiksi auton ABS-jarrujen antureiden signaaleihin, jolloin se ei vaikuta jarrujen toimintaan. Laite soveltuu kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Lue lisää
Image

Toiminnanohjaus

Järjestystä yrityksen toimintaan
Toiminnanohjausjärjestelmällä tehostat toimintaa ja lyhennät aikaa tilauksen käsittelystä valmiin tilauksen laskutukseen. Se tuo yrityksesi toimintaan täsmällisyyttä ja minimoi mahdolliset virheet. Tehostaminen ja rutiinien vähentäminen tuo myös merkittäviä työaikasäästöjä. Ecoweb Manager toiminnanohjausmoduuli on selkeä ja helppokäyttöinen pienemmillekin kuljetusyrityksille soveltuva toiminnanohjausjärjestelmä, jolla teet kuljetustilauksen, suunnittelet kuormat ja välität ne kuljettajille. Saat laskutukseen täsmälliset tiedot kuljetustilauksista lastaus-, purku-, ja odotusaikoineen, sekä toimitusmäärät ja ajomatkat. Valmiit myyntilaskut voi siirtää omaan laskutusohjelmaan kuten Perhonen, Visma, Nova, tai Sonet.

Lue lisää
Image

Työvuorosuunnittelu

Säästä suunnittelemalla työvuorot todellisen tarpeen mukaisesti
Hallitut työvuorojen sijoittelua, pituutta ja jakautumista koskevat päätökset tehostavat päivittäistä toimintaa ja parantavat tuloksia. Ecoweb Manager työvuorosuunnittelumoduuli on helppokäyttöinen pienillekin yrityksille soveltuva kuljettajien ja terminaalityöntekijöiden työvuorosuunnittelun työkalu. Vältä yli- tai alimiehitys, ehkäise tarpeettomat ylityökustannukset sekä lain ja työehtosopimusten rikkomukset ja pidä huolta, että oikealla reitillä on osaava kuljettaja. Voit suunnitella joko kuljettaja- tai reittikohtaisia työvuoroja, ja nopeuttaa suunnittelua tallentamalla niitä vakiotyövuoroiksi. Ohjelma näyttää suunnitellut ja toteutuneet työvuorot aikaleimoineen. Poissolokalenterin avulla et voi varata työvuoroa vuosilomalla, vapaapäivällä, sairaslomalla ja lakisääteisellä vapaalla olevalle työntekijälle.

Lue lisää
Image

Ecoweb Manager

Mikä Ecoweb Manager?
Ecoweb Manager on helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä Econen FI ajoneuvopäätelaiteiden keräämien tietojen tarkasteluun ja viestien välittämiseen. Se ei vaadi erillisten ohjelmistojen asentamista tietokoneelle. Tarvitset vain internetyhteyden ja pääset aina tietoihin käsiksi. Koska Ecoweb Managerin tiedot ovat SQL tietokannassa erillisellä palvelimella, ei käyttö ole paikkasidonnaista ja se mahdollistaa myös useamman käyttäjän samanaikaisen työskentelyn. Asiakasyritys voi luoda käyttäjätilejä eri tasoisilla käyttöoikeuksilla, kuten esimerkiksi omistaja, ajojärjestelijä, asiakas ja kuljettaja.

Lue lisää